TILAA UUTISKIRJE
100 % asiaa Suomessa valmistetusta designista, 0 % spämmiä.
Toimitus 2-3 arkipäivässä, ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin Suomessa.

Tietosuojaseloste


Finsketin verkkokauppaan rekisteröityneiden asiakkaiden tiedot tallentuvat asiakastietokantaan. Tietokantaan kirjataan tiedot tilausten käsittelyä, arkistointia ja tilastointia varten. Pidämme oikeuden tehdä muutoksia tietosuojalausekkeeseen.

REKISTERIN NIMI

PaaPii Design SHOP verkkokaupan asiakasrekisteri

YHTEYSTIEDOT

PaaPii Design Oy
Riipantie 64
68410 Alaveteli
info(a)paapiidesign.com
p. 050 594 1242
Y-tunnus 2537559-7

Yhteyshenkilö: Anniina Isokangas

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME

- etunimi, sukunimi
- postiosoite
- sähköpostiosoite
- puhelinnumero
- tilaus- ja laskutustiedot

MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI

Keräämme sinulta tietoja, kun rekisteröidyt tai teet tilauksen verkkokaupassamme. Näitä tietoja käytämme tilauksen toteuttamiseen. Tilauksen tekeminen edellyttää, että hyväksyt toimitusehtomme ja tietosuojakäytäntömme.

PaaPii Design Oy käyttää tietojasi tilausten käsittelyyn ja toimittamiseen, arkistointiin, asiakassuhteiden hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen, sekä esimerkiksi kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan myös käyttää PaaPii Design Oy:n toiminnan kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käytämme ainoastaan asiakkaan suostumuksen perustein.

MARKKINOINTI

Sähköpostimarkkinointiin pyydämme sinulta aina erillisen luvan. Verkkokaupan etusivulta löydät linkin, josta voit halutessasi tilata uutiskirjeemme. Voit myös tilata uutiskirjeen rekisteröinnin tai tuotetilauksen yhteydessä, laittamalla rastin ruutuun. Mikäli annat suostumuksen, lähetämme sinulle sähköpostiin tarjouksia ja tietoja tuotteistamme ja toiminnastamme. Voit halutessasi koska tahansa poistua rekisteristä. Jokaista lähettämästämme uutiskirjeestä löytyy linkki, minkä kautta voit vaivattomasti poistua listalta.

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta PaaPii Design Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole PaaPii Design Oy:n tai sen yhteistyökumppanin palvelun teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.
Asiakasrekisterin tietoja käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan se kuuluu. Jotta voimme käsitellä tilauksesi, käytämme kolmannen osapuolen palveluita. Näin ollen, esimerkiksi myös Posti käsittelee tietojasi meidän lisäksi.

TIETOJEN SÄILYTYS

Säilytämme tietojasi asiakassuhteen ajan, sekä kirjanpitolaissa määrätyn ajan.

TIETOJEN SUOJAAMINEN

Asiakastietokanta sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella, johon oikeudet ovat vain nimetyillä henkilöillä. Tietoturvaloukkauksen sattuessa, olemme sinuun välittömästi yhteydessä.

SINUN OIKEUTESI

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä tietoja PaaPii Design Oy on hänestä kerännyt, sekä vaatia tiedon oikaisua tai poistamista. Tiedot toimitetaan 1 kk sisällä. Rekisteröidyllä on myös oikeus vastustaa tai rajoittaa tiedon käsittelyä, sekä siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai haluat käyttää oikeuksiasi, ota yhteyttä sähköpostilla: info@finsket.com


Ikifooter 1
Toimitus 2-3 arkipäivässä, ilmainen Matkahuollon 100 % hiilineutraali toimitus yli 50 € tilauksiin Suomessa.
Ikifooter 1 *
Ompelemme 100 % vihreällä energialla, vain GOTS-sertifioidusta kankaasta.
Ikifooter 1 * *
Ompelemme kaikki vaatteemme ylpeydellä omassa vaatetehtaassamme Suomessa.






Tilaa uutiskirje


© 2024 Finsket. All rights reserved.