TILAA UUTISKIRJE
100 % asiaa Suomessa valmistetusta designista, 0 % spämmiä.
Toimitus 2-3 arkipäivässä, ilmainen Matkahuollon toimitus yli 50 € tilauksiin Suomessa.

AVOIMET TYÖPAIKAT


MYYJÄ/VARASTOTYÖNTEKIJÄ - OVATKO KOTIMAISET VAATTEET LÄHELLÄ SYDÄNTÄSI?

 

Etsimme iloista myyjää/varastotyöntekijää tehtaanmyymäläämme Kokkolaan. Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden päästä osaksi mukavaa työporukkaamme auttamaan asiakkaitamme kotimaisissa vaatevalinnoissa.

 

PaaPii Design Oy on vastuullinen tekstiili- ja vaatetusalan designyritys, jolla on oma vaatetehdas ja tehtaanmyymälä Kokkolassa. Meillä on kaksi brändiä: Paapii ja Finsket. Valmistamme ompelimossamme vihreällä energialla luomupuuvillaisia naisten, lasten ja miesten vaatteita. Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee 18 työntekijää.

 

Työssäsi olet tärkeä osa asiakaspalvelu- ja varastotiimiä. Tehtäviisi kuuluu Kokkolassa sijaitsevan tehtaanmyymälän asiakaspalvelu ja verkkokaupan päivittäiset rutiinit, kuten tilausten käsittely ja monipuoliset varastotehtävät. Työskentely tapahtuu pääosin tehtaanmyymälän aukioloaikojen puitteissa, arkisin klo 17 saakka sekä lauantaisin. Jokainen Paapiin ja Finsketin vaate on asiakkaalle ainutlaatuinen ja siksi panostamme siihen, että myymälävierailu on asiakkaalle ystävällinen ja mieleenpainuva kokemus.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kestävän, kotimaisen vaateteollisuuden parissa sekä hyvät työsuhde-edut, mukaan lukien kattavan työterveysvakuutuksen. Meillä pääset työskentelemään mukavassa porukassa ja viihtyisässä työympäristössä.

 

Odotamme sinulta aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä ja soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta. Tehtävässä tarvitaan reipasta asennetta, paineensietokykyä sekä oma-aloitteisuutta niin myymälän kuin varaston töissä. Työtä tehdään tiimissä, joten tiimityöskentelytaidot ovat tärkeä osa työtäsi. Toivomme, että olet luotettava ja vastuuntuntoinen. Pystythän työskentelemään myös lauantaisin. Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kerrothan hakemuksessasi myös kielitaidostasi.   

 

Työn alkamisajankohdasta voimme sopia yhdessä ja työ on määräaikainen 30.4.2025 saakka. Työ saattaa jatkua määräaikaisuuden jälkeenkin. Palkkaus on TES-perusteinen ja työaika 28-34 tuntia viikossa.

 

Kysymyksiisi tehtävästä vastaa 17.7.-9.8. välisenä aikana varastovastaava Petra Sillanpää, petra.sillanpaa@paapiidesign.com.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse otsikolla ”Myyjä” osoitteeseen anna.nygard@paapiidesign.com 11.8.2024 mennessä.



Ikifooter 1
Toimitus 2-3 arkipäivässä, ilmainen Matkahuollon 100 % hiilineutraali toimitus yli 50 € tilauksiin Suomessa.
Ikifooter 1 *
Ompelemme 100 % vihreällä energialla, vain GOTS-sertifioidusta kankaasta.
Ikifooter 1 * *
Ompelemme kaikki vaatteemme ylpeydellä omassa vaatetehtaassamme Suomessa.






Tilaa uutiskirje


© 2024 Finsket. All rights reserved.